Talher col·labora a “La cursa de la UAB” en suport a La Marató de TV3

Talher, empresa de serveis mediambientals, col·labora amb la 5a edició de La Cursa de la UAB 2016 en suport a La Marató de TV3, que enguany va destinada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La cursa solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona es durà a terme el 18 de desembre i vol esdevenir un dels actes més multitudinaris de La Marató.

Com en anteriors edicions, oferirà diverses modalitats als participants: poden córrer 6 o 10 km, caminar 6 km o bé competir en 480 metres per a les persones en situació de mobilitat reduïda. L’organització de les curses farà una donació a La Marató de TV3 per cada inscripció.

Durant les 5 edicions celebrades, aquesta cursa ha aplegat 7.000 participants i ha pogut aportar 45.000€ a La Marató, per contribuir a la lluita contra diferents malalties. Al mateix temps, la UAB ha participat al projecte de recerca sobre diabetis i obesitat, finançat amb l’ajut de l’edició 2015 de La Marató, a càrrec de grups de recerca de la UAB i de l’Esfera UAB-CEI.

TALHER, PATROCINADOR DE LA CURSA A UN CAMPUS DEL QUE GESTIONA EL MANTENIMENT

Talher torna a col·laborar enguany com a patrocinador, donant-se la circumstància de què coneix bé el Campus de la UAB, on es durà a terme la cursa solidària, perquè hi gestiona el manteniment dels vials i de les zones enjardinades, on es mouen més de 30.000 alumnes.

El Campus de la UAB té la consideració de Campus Saludable i Sostenible, i és part de la Xarxa USCAT (Xarxa Catalana d’Universitats Sostenibles).

Talher és una empresa nascuda a Catalunya i que és reconeguda per la seva experiència de 37 anys al sector de la jardineria, forestal, serveis urbans, i educació ambiental.

LA MARATÓ, L’ACTE SOLIDARI MÉS POPULAR DE CATALUNYA

La Marató de TV3 fa enguany 25 anys i es preveu que torni a ser un dels programes més vistos a Catalunya. Entre les malalties a les quals ha donat difusió hi són la leucèmia, la síndrome de Down, els diferents tipus de càncer, l’ELA, les malalties mentals, les hereditàries, les minoritàries, les cardiovasculars, el sida o el dolor crònic, entre d’altres. També ha dedicat edicions als transplantaments d’òrgans i a la pobresa i exclusió social.

Els més de 9 milions recollits per La Marató l’any 2015 han finançat 34 projectes sobre diabetis i obesitat. Des del 1992, els fons recaptats per La Marató han permès portar a terme 723 projectes de recerca biomèdica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.