Conveni de Talher i Sant Joan Despí per la capacitació de joves en jardineria

Conveni de Talher i Sant Joan Despí per la capacitació de joves en jardineria

Talher capacitació joves jardineria

Talher ha signat amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí un conveni de pràctiques adreçat a joves per a la capacitació en diferents tasques de jardineria.

S’hi acolliran 4 alumnes aquest estiu i entre els treballs inclosos a les pràctiques s’hi inclou la cava i escarda del terreny, la manipulació de terres i adobs, el reg manual, la revisió bàsica d’emissors del reg automàtic (difusors i turbines), la neteja de jardins i paviments, la sega de gespes, el perfilat de bores i la regularització de sauló i paviments tous.

L’objectiu és l’aprenentatge en un entorn productiu i real, on s’hi destinaran 80 hores en jornades de matins de 4 hores.

Han intervingut al conveni l’àrea de promoció econòmica i d’ocupació de la ciutat, Promodespí, i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

TALHER, EXPERIÈNCIA I COMPROMÍS SOCIAL

Talher acredita una àmplia experiència en obres i serveis de jardineria per al sector públic i privat, des de la seva fundació l’any 1979 a Sabadell.

A la seva aposta per la formació dels treballadors, l’aplicació de maquinària puntera i la prevenció de riscos se suma el compromís social. La voluntat de facilitar la integració de col·lectius, com són els joves, al món laboral es concreta en diferents convenis signats amb entitats i organismes, com és aquest amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

L’actitud participativa amb la ciutadania i compromesa amb l’entorn, de Talher, va ser també palesa a la iniciativa municipal de la plantada d’arbres al Bosc dels Infants, de Sant Joan Despí, celebrada el passat mes de març.